Ingredientai
Špinatai
200
g
Sviestas
25
g
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
2
skiltelės
Daržovių sultinys
400
ml
Žiediniai kopūstai
700
g
Kokosų pienas
270
ml
Muskato riešutas
žiupsnelis
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Drus
pagal skonį
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Špinatus nuplikykite verdančiu vandeniu ir gerai nusausinkite. Puode išlydykite sviestą ir jame pakepinkite smulkintus svogūną, česnaką.
Supilkite sultinį, suberkite supjaustytą kopūstą, puodą uždenkite ir palaukite, kol užvirs. Tada dar pavirkite apie 8 minutes, sudėkite špinatus ir dar kelias minutes pavirkite.
Kai sriuba pravės, permalkite ją smulkintuvu. Tada vėl pakaitinkite ant silpnos ugnies, supilkite kokosų pieną, suberkite muskatą ir pipirus.
Atsiliepimai