Ingredientai

Miltai 0.75 stiklinės
Cukrus 0.75 stiklinės
Cinamonas 1 šaukštelis
Cukraus pudra 2 šaukštai
Druska žiupsnelis
Cukraus pudra 0.75 stiklinės
Sviestas 2 šaukštai
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Žemės riešutai 0.5 stiklinės
Porcijos: 8
Originalus desertas su Mascarponės sūriu.

Gaminimo eiga

Sutarkuokite moliūgą burokine trintuve.

Sumaišykite cukrų su miltais, kepimo milteliais ir žiupsneliu druskos. Kiaušinius išplakite, tada supilkite į moliūgo masę, gerai išmaišykite.

Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių. Išpilkite tešlą į sviestiniu popieriumi išklotą ir sviestu išteptą kepimo formą. Kepkite 15 min.

Iškelkite skardą iš orkaitės, palikite atvėsti 15 min. Tuomet padėkite kepinį ant cukraus pudra apibarstyto virtuvinio rankšluosčio, palikite dešimčiai minučių. Tuomet suvyniokite juo kepinį.

Kol kepinys vės, pasigaminkite įdarą. Tegu sviestas atšyla iki kambario temperatūros. Peiliu susmulkinkite riešutus. Lėkštėje išmaišykite grietinėlės sūrį, sviestą, cukraus pudrą ir vanilinį cukrų. Trintuvu išplakite iki vientisos masės, sumaišykite su riešutais.

Išvyniokite kepinį iš rankšluosčio, tolygiai ištepkite jo paviršių įdaru. Vėl susukite į ritinį. Ritinio galus apipjaustykite aštriu peiliu. Galite apibarstyti paviršių cukraus pudra.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai