Ingredientai
Persimonai
4
vnt.
Kiaušiniai
3
vnt.
Grietinė
1
stiklinė
Migdolai
100
g
Miltai
175
g
Cukrus
125
g
Sviestas
2
šaukštai
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Cinamonas
0.5
šaukštelio
Porcijos: 8
Gardus pyragas šeimai ir draugams!
Gaminimo eiga
Iš persimonų išpjaukite sėklas ir juos sutrinkite plaktuvu, kol gausis vientisa masė. Į ją sudėkite miltus, kiaušinius, cukrų, grietinę, sviestą, cinamoną, kepimo miltelius ir kapotus riešutus.
Gautą masę plaktuvu plakame iki vientisos masės. Į sviestu suteptą kepimo formą supilame tešlą. Kepame iki +200 °C įkaitintoje orkaitėje 45 minutes. Iškeptą pyragą galima puošti glazūra, kokoso drožlėmis, šokoladu ar cukraus pudra.
Atsiliepimai