Ingredientai
Juodasis šokoladas
200
g
Sviestas
180
g
Cukrus
200
g
Kiaušiniai
4
vnt.
Miltai
130
g
Kakava
30
g
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Riešutų kremas
100
g
Porcijos: 7
Burnoje tirpstantis šokoladinis gardėsis.
Gaminimo eiga
Šokoladą ištirpinkite su sviestu. Įmuškite kiaušinius po vieną, įmaišykite cukrų, miltus, kepimo miltelius ir kakavą. Sukrėskite tešlą į keturkampę kepimo formą (26 x 22 cm), išklotą kepimo popieriumi.
Viršų aptepkite riešutų kremu, šakute nupieškite marmuro raštą. Kepkite pyragą 40 min. 180 laipsnių temperatūroje. Atvėsusį supjaustykite kvadratėliais.
Atsiliepimai