Ingredientai

Antis 2.5 kg
Sojos padažas 2 šaukštai
Medus 2 šaukštai
Kiniški prieskoniai 1 šaukštelis
Granatai 1 vnt.
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

1. Antį gerai nuplaukite, perpjaukite pusiau.

2. Anties krūtinėlę keliose vietose įpjaukite 3-4 centimetrus.

3. Iš medaus, sojų padažo, kiniškų prieskonių ir druskos pasigaminkite marinatą.

4. Abi anties dalis gerai įtrinkite marinatu ir palikite 10-12 valandų.

5. Tuomet antį kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 1-1,5 valandos.

6. Keptą antį papuoškite salotų lapais, granatais ir apelsinais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai