Ingredientai
Grietinėlė (riebi)
200
g
Karališkos krevetės
1
kg
Baltas sausas vynas
1
stiklinė
Citrinų sultys
2
šaukštai
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Prabangus šventinis patiekalas.
Gaminimo eiga
Sūrį ir grietinėlę išplakite iki vientisos masės, tačiau grietinėlę pilkite pamažu, nes sūris būna įvairaus kietumo. Be to, vieniems patinka tirštesnis padažas, kitiems skystesnis, todėl grietinėlės pilkite pagal skonį.
Krevetes nuvalykite. Įberkite šiek tiek druskos ir juodųjų pipirų. Į gilią keptuvę supilkite vyną ir jam užvirus suberkite krevetes. Po poros minučių jas išgriebkite.
Paruoštas krevetes apšlakstykite citrinos sultimis, tada mirkykite po vieną mėlynojo sūrio padaže ir mėgaukitės.
Atsiliepimai