Nebrangus ir sotus patiekalas.

Gaminimo eiga

1 porcijoje: 280 kcal, 9 g baltymų, 17 g riebalų, 22 g angliavandenių

Svogūnus bei česnaką nulupkite ir supjaustykite. Žalumynus nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite. Apkepinkite svogūnus ir česnakus alyvuogių aliejuje, kol taps pusiau peršviečiami. Nuimkite nuo ugnies. Suberkite žalumynus, išmaišykite.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Tešlą iškočiokite į ploną lakštą, išklokite ja riebalais išteptą kepimo formą, padarę 3 cm aukščio kraštus. Subadykite tešlą šakute, išklokite kepimo popieriumi ir suberkite žirnius. Kepkite 20 min. Ištraukite iš orkaitės, nuimkite žirnius ir popierių.

Kiaušinius sumaišykite su varške ir svogūnų mase, įberkite druskos, pipirų, aitriųjų paprikų miltelių. Baltymus išplakite, įmaišykite į masę. Sukrėsti masę į tešlos pagrindą ir kepti pyragą orkaitėje 30–35 min.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai