„Iki sezono pradžios likus vos kiek daugiau nei mėnesiui, abonementus jau įsigijo 1500 klubo sirgalių. Krepšinio mylėtojai supranta, kokia svarbi jų parama klubui apskritai ir kiekvienam į aikštelę išbėgančiam žaidėjui atskirai. Jie supranta ir tai, jog keliauti į varžybas turint abonementą yra ne tik kur kas patogiau, bet ir finansiškai labai apsimoka. O klubas yra dėkingas už tokį palaikymą“, – sako Vilniaus krepšinio klubo „Lietuvos rytas“ direktorius Martynas Purlys.

Naujojo sezono abonementas pradės galioti nuo spalio 1 d., todėl su juo nemokamai bus galima stebėti ir spalio 1–4 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje vyksiančias Eurolygos atrankos turnyro rungtynes, kuriose dėl kelialapio į stipriausią Europos krepšinio lygą kovos ir „Lietuvos ryto“ krepšininkai.

Sostinės komanda ateinantį sezoną puoselėja dideles viltis žaisti Eurolygoje, todėl „Lietuvos rytas“ sezoną pasitinka kardinaliai pasikeitęs. Ekipos gretose – tiek perspektyvūs jauni, tiek labai patyrę ir pagarbą krepšinio pasaulyje užsitarnavę žaidėjai.

Tarp ekipos naujokų lietuviams puikiai pažįstamas Martynas Gecevičius, taip pat aukšto lygio komandas atstovavęs įžaidėjas Omaras Cookas, gerus rezultatus Belgrado „Partizan“ ir Atėnų „Panathinaikos“ klubuose demonstravęs Milenko Tepičius, vidurio puolėjas Andreasas Glyniadakis, iš Prancūzijos čempionų komandos atvykęs Juanas Palaciosas. Šiemet aikštelėje, kaip ir praeitą sezoną, savo gabumus demonstruos Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės narys Renaldas Seibutis, ambicingą komandą į priekį ir toliau ves ekipos kapitonas Steponas Babrauskas.

Sostinės klubas ateinantį sezoną kovos arba Eurolygoje, jei iškovos pergalę Eurolygos atrankos turnyre arba Europos taurėje. Taip pat bus kovojama LKL ir VTB jungtinėje lygoje. Planuojama, jog namų arenoje „Lietuvos rytas“ sužais apie 40 rungtynių.

Be to, visiems, perkantiems 2013/2014 metų „Lietuvos ryto“ krepšinio abonementus, dovanojamas albumas „Lietuvos ryto“ ekipa: 15 nepamirštamų įvykių“. Abonementai galios tiek į Vilniaus „Siemens“ arenoje, tiek į Vilniaus „Lietuvos ryto“ arenoje vyksiančias krepšinio rungtynes.

Krepšinio klubo abonementus galima įsigyti internetu www.tiketa.lt ir visose „Tiketa“ kasose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)