Porcijos: 4
Pomidorų sriuba kitaip.

Gaminimo eiga

Svogūnų laiškus nuplaukite, susmulkinkite. Smulkiai supjaustykite svogūną, morką ir česnako skilteles, pakepkite alyvuogių aliejuje, kol suminkštės, apie 10 min. Sudėkite pomidorus ir apie 15 min. patroškinkite, uždengę dangčiu, tada įberkite druskos, pipirų, įpilkite stiklinę vandens ir dar 5 min. patroškinkite.

Per tą laiką sumaišykite varškę, kiaušinį, miltus, truputį druskos ir smulkintus žalius svogūnų laiškus, išminkykite iš masės dešrą, supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite virti į sriubą. Virkite, kol gabalėliai iškils į paviršių. Išgriebkite kukulaičius, sudėkite į lėkštes, įpilkite sriubos.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai