- Tobuliausias Jūsų rytas yra...?

Rosita: Tobuliausias rytas, kai galiu ilgiau pamiegoti, atsikėlusi ramiai išgerti kavos ir pažiūrėti „Draugų“ seriją. Paprastas, bet nuostabus rytas!

- Be ko neįsivaizduojate savo gyvenimo?

Rosita: Savo gyvenimo neįsivaizduoju be šeimos, vaikino ir muzikos, tai mane veda į priekį ir neleidžia sustoti.

- Ką jums reiškia ir kaip suprantate sąvoka „grožis“ ?

Oksana: Grožis man siejasi su vidiniu pasauliu, jo vertybėmis. Tai, kas skleidžia vien tik pačias šilčiausias emocijas, man yra grožis. Išorinį grožį galima vienaip ar kitaip koreguoti.

- Kaip manote, kas valdo pasaulį - grožis ar protas? Ką galėtumėte pasakyti apie teiginį, kad „pasaulį valdo protas, tik grožis pirmauja“ ?

Oksana: Protas vienaip ar kitaip šioje vietoje, mano nuomone, pirmauja. Grožis čia taip pat neatsiejama pasaulio dalis. Aš išsireikščiau taip - protingas grožis ir gražus protas yra visa ko pagrindas.

- Kas jums yra laimė, o kas - prabanga ?

Renata: Laimė – auginti du berniukus, prabanga – auginti du berniukus ir mergaitę, laimė – būti mylimai, prabanga – būti mylimai ir pačiai mylėti.

- Kokios nuomonės esate apie plastines operacijas? Ar jūs pati ryžtumėtės plastinei operacijai?

Renata: Esu už, jei tai būtina ir trukdo gyventi. Nemanau, jog taip paprastai sugalvojus to reikėtų, juk reikia pagalvoti ir apie neigiamas pasekmes, tačiau būna įvairiausių nutikimų: avarijų, sunkių sužalojimų, nelaimingų nutikimų buityje ir kt. Tai savaime suprantama. Na, jei tai tikrai reikalinga jei žmogus pasijaus geriau ir išsioperuos savo kompleksą, kodėl ne? Ar pasiryžčiau? Manau, kad po penkerių metų, kai turėsiu mergytę, gal ir pasiryšiu krūtinės operacijai, bet ne didinimui.

- Kas jūsų manymu geriau - griežta dieta ar sveika mityba, sportas ? Paargumentuokite savo pasirinkimą.

Alvyda: Dieta - tai savotiškas stresas organizmui. Manau, daug geriau saikas ir racionali mityba.

- Seksualumo paslaptis yra...?

Alvyda: Seksualumo paslaptis – ne rūbuose ar blizgučiuose, bet žmogus pats savaime turi spinduliuoti seksualumu. Kai jau seksualumas yra maišomas su vulgarumu, tai jau tampa tiesiog nebeskanu.

- Jūsų grožio patarimas kitoms panelėms: kaip atrodyti žaviai kiekvieną dieną?

Oksana: Svarbiausia „neperspausti“. Kiekviena iš mūsų esame savotiškai gražios, todėl reikia atrasti savo pliusus, kuriuos reikia pabrėžti. Kuo daugiau išmoksime pabrėžti savo natūralumą, tuo būsime gražesnės. Svarbu pasitikėti savimi, nes nemylėdamos savęs, nebūsime mylimos kitų.

Alvyda: Negaliu nepradėti ryto nuo stiklinės vandens tam, kad vėliau galėčiau paruošti organizmą pusryčiams, kurie duoda energijos. Visoms patarčiau, kaip mane mokė vienas žmogus, ryte prabudus atsistoti prieš veidrodį, nusišypsoti sau ir pasakyti, jog šiandien bus graži diena. Žmogaus organizmas kaip kompiuteris, jis gauna teigiamus impulsus mūsų galvoje ir užprogramuoja mus jaustis gerai ir tikėti, kad viskas tik į gerą.

Renata: Pirmiausia atsikėlus iš ryto linksmai pasisveikinti su veidrodėliu... Tai tiesa, jog veidrodis - tavo atspindys ir pakrauna tokios pat energijos ir nuotaikos, kurią tu „atvaizduoji“. Taip pat labai gerai kontrastinis dušas, jokių šešėlių ir sunkių kosmetikos priemonių. Rytinė žalia arbata, vaisiai ir trumpoji žinutė, jei nėra kam - tiesiog bet kam su „Labas rytas“. Tada šypsena, makiažas - ir pro duris.