Kitą rytą atėję pamaitinti šeimynos, žmonės namelyje rado tik vieną mažylę. Kur išėjo katė ir išsivedė likusius vaikelius – neaišku. Mažylė, likusi viena, labai verkė, ieškojo mamos, užuovėjos ir paguodos. Deja, mama katė nebesirodė.

Kiek vėliau mažoji besiblaškydama įkrito į gilų vamzdį. Žmonėms teko pora valandų per smarkų lietų ir perkūniją darbuotis, kol mažą nabagėlę pavyko iš ten ištraukti. Labai išsigandusi, visa šlapia ir sustirusi ji buvo įkurdinta statomoje pirtyje, kurioje po savaitės bus tęsiamos statybos. Tai reiškia, kad mažylė ilgai ten likti negalės.

O juk vaikystė yra pats gražiausias ir geriausias gyvenimo laikotarpis. Ji kupina emocijų, ieškojimų ir atradimų, neužmirštamų minučių ir įspūdžių. Deja, ji prabėga kaip trumpa akimirka ir nesitęsia amžinai. Labai norime, kad vaikyste spėtų pasidžiaugti žavi, švelnaus, minkšto, kailiuko savininkė, vos poros mėnesių katytė Dutė.

Katytė yra judri, meili, žaisminga. Kailiukas minkštas kaip vata, pati lengvutė kaip pūkelis, nuolatos prašo dėmesio ir paglostymų. Galėtų visą dieną kūlversčiais vartytis sugrėbtoje lapų krūvoje ar žaisti su numestu pagaliuku, o vakare mielai įsitaisytų ant sofos šalia mylimo žmogaus.

Pasiūlykite mažylei Dutei savo namus ir... padovanokite jai vaikystę. Jai nereikia tūkstančių ar milijonų bankų sąskaitose, nereikia blizgančių mersedesų ar didelių erdvių namų. Jos maža širdelė tetrokšta kampelio tikruose, šiltuose namuose ir nuoširdžios žmogaus meilės.

Susisiekti: 869068519 (Gargždai)