Ingredientai
Porai
2
vnt.
Raudonieji svogūnai
2
vnt.
Morkos
1
vnt.
Česnakai
3
skiltelės
Kietasis sūris
200
g
Aliejus
1
šaukštas
Druska
žiupsnelis
Porcijos: 4
Daržoves šiam apkepui galite rinktis ir kitokias - tas, kurias labiausiai mėgstate.
Gaminimo eiga
Daržoves kruopščiai nuplauti, nusausinti popierinėmis servetėlėmis. Porus, svogūnus ir morkas supjaustyti gan storais žiedais. Papriką perpjauti per pusę, pašalinti sėklas, stambiai supjaustyti.
Česnakus nuvalyti, susmulkinti. Sūrį sutarkuoti stambia trintuve. Į formą sudėti daržoves, apšlakstyti aliejumi, pabarstyti druska ir sūriu.
Dėti į orkaitę ir kepti 40 min. 170 laipsnių temperatūroje.
Atsiliepimai