Ingredientai
Lašišos filė
400
g
Bulvės
400
g
Svogūnų laiškai
50
g
Krapai
sauja
Grietinėlė
100
ml
Druska
žiupsnelis
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Folijos krepšelyje kepta lašiša bus daug gardesnė.
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių. Apvirkite bulves (apie 10 min).
Paimkite 2 lakštus dvigubos folijos, ant vieno jų dėkite nusausintas bulves. Jas gausiai pabarstykite druska ir pipirais. Ant viršaus dėkite lašišos filė. Ją apipilkite su svogūnų laiškais, krapais, druska ir pipirais išmaišyta grietinėle. Ant viršaus uždėkite kitą folijos lakštą ir užlankstykite kraštelius. Taip pat paruoškite ir kitą folijos krepšelį.
Kepkite orkaitėje 18 min. Patiekite su šviežiu daržovių salotomis. Valgykite tiesiai iš folijos.
Atsiliepimai