26 metų 207 cm ūgio puolėjas patyrė dvi traumas. Viena jų užkirto kelią į Europos čempionatą Slovėnijoje.

Voroncevičiui buvo praskelta galva. Krepšininkas buvo nugabentas į vieną Vilniaus ligoninių, kur žaizda buvo susiūta aštuoniomis siūlėmis.

Rusas pasisuko ir čiurną. Rinktinės gydytojas Romanas Abželilovas teigė, kad gydymas ir reabilitacija gerokai užtruks, tad puolėjas priverstas palikti nacionalinę ekipą.

„Mums tai yra didelė netektis, – sakė Rusijos rinktinės vyriausiasis treneris Vasilijus Karasiovas. – Jis buvo mūsų ekipos lyderis ir startinio penketo žaidėjas. Tikiuosi, kad komanda išsikapstys iš šios sudėtingos situacijos, nepasiduos ir dar labiau susitelks.“

Šią vasarą Rusijos rinktinė priversta remtis be būrio pagrindinių žaidėjų. Dėl įvairių priežasčių komandos marškinėlių neapsivilko Andrejus Kirilenka, Viktoras Chriapa, Timofejus Mozgovas, Sergejus Bykovas, Aleksandras Kaunas, skelbia basketnews.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)