Avarijos metu nukentėjo „Citroen“ automobilio vairuotojas. Jį medikai nugabeno į ligoninę. Laimei, šalia vairuotojo nesėdėjo keleivis, mat smūgio jėga labiausiai sumaitojo dešinę priekinės automobilio dalies pusę.

Tuo metu avariją sukėlusio „SAAB“ ekipažo nariai po avarijos iš įvykio vietos bandė pasišalinti. Tą padaryti pavyko tik vairuotojui. Neblaivų „SAAB“ keleivį sulaikė ir policijos pareigūnams perdavė atsitiktinai eismo įvykio liudininkais tapę jauni vaikinai.

Avarijos kaltininku tapusiam vaikinui pasprukti vis dėlto pavyko. Liudininkai taip pat tvirtino, kad vairuotojas, kuris metė mašiną ir paliko avarijoje sužeistą žmogų, iš pažiūros irgi atrodė neblaivus.

Po avarijos šioje gatvės atkarpoje policijos pareigūnai sustabdė eismą. Į įvykio vietą atskubėjo ir ugniagesiai - gelbėtojai. Jiems buvo patikėta sutvarkyti gatvę, nuo važiuojamosios dalies pašalinti išsiliejusius skysčius ir automobilių nuolaužas.

Transporto priemonių kaktomušos būta stiprios. Automobilių dalys pažiro plačiu spinduliu. „Citroen“ akumuliatorius atsidūrė už dešimties metrų nuo automobilio. Tiek „SAAB“, tiek „Citroen“ suveikė oro pagalvės, apsaugojusios žmones nuo rimtesnių sužalojimų. Liudininkai taip pat tvirtino, kad „SAAB“ spidometro rodyklė buvo užstrigusi ties 130 kilometrų per valandą atžyma. Įvykio aplinkybes aiškinasi policija.