Bet kokių rimtų santykių nutraukimas gali neigiamai paveikti emocinę ir seksualinę savivertę. Nebesijaučiate patrauklia, moteriška ir jausminga. Nukreipus savo dėmesį į tą, kuriuo žavitės, akivaizdžiai pagerės jūsų savijauta.

Tik nemanykite, kad naujas susižavėjimas stebuklingai išgydys nuo nepasitikėjimo savimi. Retkarčiais jums visgi pritrūks praeityje likusių santykių. Tad gal verta juos susigrąžinti?

Iškyla klausimas – ar pakartotiniai santykiai gali peraugti į tikrą meilę? Štai keletas patarimų, kurie padės jums vienam kitame įžiebti naują liepsną.

Būkite sąžiningi. Būkite visiškai sąžiningi su savo partneriu, o svarbiausia – su savimi. Svarbu suprasti, kur judate ir paleisti praeitį.

Parodykite savo pažeidžiamumą. Patikimas vyras, kuriam moteris tikrai rūpi, nedarys spaudimo ir nerodys savo nepasitenkinimo.

Santykiuose iškylančių problemų sprendimas tik suteiks jam dar daugiau pasitikėjimo ir įkvėps jį labiau puoselėti jūsų santykius bei ginti jus. Būti pažeidžiama – normalu. Kartais tai netgi sustiprina ryšį.

Būkite atviri. Neatsisakykite galimybių, kurias suteikia nauji santykiai. Jeigu esate uždara pasauliui, jūsų galimybė gali tiesiog praeiti pro šalį. Prisiminkite, kad pakartotiniai santykiai taip pat gali būti sėkmingi. Jeigu bijote pasikliauti tuo, kas nauja, pasvarstykite, ar nevertėtų pasikonsultuoti su psichologu.

Atsipalaiduokite. Mėgaukitės malonumais, džiaukitės asistavimo laikotarpiu ir leiskite viskam tekėti savo eiga. Nervai ir išgyvenimai tik pablogins situaciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)