Dovanojamos dvi rainosios katytės. Šiuo metu joms apie 2,5 mėn. - pats geriausias laikas keliauti į naujuosius namučius! Šie stebuklėliai bus dovanojami atsakingiems šeimininkams, kurie sutiks savo augintinę paskiepyti ir atėjus laikui - sterilizuoti. Mažylės puikiausiai ėda tiek sausą, tiek šlapią maistelį. Visos moka „profesionaliai“ naudotis dėžute - nė karto nepadaro ne vietoje. Neturi jokių parazitų. Šiuo metu yra globoje Vilniuje, bet galėtume patys atvežti į Marijampolę, Kauną ar padėti organizuoti transportą į kitus miestus.

Katytėms dabar pats linksmiausias vaikiškų išdaigų amžius, tad namuose nuobodu tikrai nebus - ei, būsimieji šeimininkai, nevalia praleisti tokių smagių akimirkų!

Taigi, pristatome:

Pirmoji katytė - Diva. Gražuolė rainiukė, ryškiai dryžuota tigriukė. Savo laimingajam šeimininkui bus pati tikriausia draugė. Diva tarsi miniatiūrinis murkiantis šunelis - nori sekti savo žmogų visur. Drąsuolė, neturinti nė lašelio baimės - mėgsta keliauti automobiliu, sutaria su draugiškais šunimis, moka vaikščioti su pavadėliu, mėgsta tupėti ant peties, miega tik šalia žmogaus. Visuomet domėsis, ką veikiate. Murkia vos palietus jos švelnutį kailiuką.

Antroji katytė - Nikė. Miniatiūrinė gepardė, rusvai raino kailiuko savininkė. Sutaria su draugiškais šunimis, moka vaikščioti su pavadėliu. Neišsenkančios energijos kamuoliukas - nuobodu tikrai nebus! Meili, glostoma murkia. Taip pat moka nešioti daiktus tarsi šunelis, gali parodyti dar Jums neregėtų akrobatinių triukų. Miega tik šalia žmogaus.

Jei susidomėjote, klauskite el. paštu: monika.venckauskaite@gmail.com arba tel.: +370 601 30559.