„Mano nuotaika dar labai pakili, esu labai laimingas. Be abejo, norėtųsi kuo daugiau laiko pabūti su žmona. Bet reikia kažką paaukoti, jei esi reikalingas Lietuvai ir gali jai ką nors duoti. Tikiuosi, kai baigsiu karjerą, su šeima praleisiu kur kas daugiau laiko“, – DELFI antradienį sakė aukštaūgis, taip pat auginantis šešerių Danielių ir ketverių Dominyką.

Anot jo, gimdymas praėjo sėkmingai, naujagimė ir jos mama jaučiasi gerai. Dukrelei Emili vardą išrinko K. Lavrinovičiaus žmona.

„Šįkart leidau jai spręsti dėl mergaitės vardo, nes dėl berniukų ėmiau iniciatyvą į savo rankas. Emili – tikras lietuviškas vardas, kodėl gi ne?“ – savo antrosios pusės pasirinkimu patenkintas buvo krepšininkas, kurio šeima netrukus ketina atvažiuoti į Lietuvą.

K. Lavrinovičius nepamiršo padėkoti J. Kazlauskui, išleidusiam jį iš rinktinės treniruočių stovyklos. Dėl žmonos gimdymo puolėjas negalėjo rungtyniauti ir šeštadienio draugiškose rungtynėse Skopjėje su Makedonijos ekipa.

„Ačiū treneriui, kad išleido. Netrukus prasideda čempionatas, laiko vis mažėja, bet treneris suteikė galimybę išskristi. Pakalbėjome, paaiškinau situaciją. Aišku, gal viduje jis ir nelabai norėjo, kad palikčiau stovyklą, bet suprato mane“, – kalbėjo K. Lavrinovičius.

Primename, kad Lietuvos rinktinė ruošiasi Europos krepšinio čempionatui, kuris Slovėnijoje vyks rugsėjo 4-22 dienomis.
Kšyštofas Lavrinovičius
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (312)