Galbūt atrodys, kad tiek signalų per tokį laiką yra labai daug, tačiau sąmoningai ar ne, geras flirtas, (pavyzdžiui, galvos pakreipimas į šoną, savo rankos glostymas ar nežymus pasilenkimas link patinkančio žmogaus) praktiškai nuolatos siunčia signalus simpatijos objektui.

Siunčiate signalą? Užtenka trijų žvilgsnių

Prireiks net trijų žvilgsnių, kad stebimasis objektas suprastų jums patinkąs. Jei norite, kad nusižiūrėtas žmogus į jus žvilgčiotų dažniau, nei į kitus, siūlome paprastą triuką: pagaukite jo ar jos žvilgsnį ir išlaikykite dvi ar tris sekundes (atrodo, kad labai trumpai? Pabandykite suskaičiuoti, o ypač tą akimirką, kai laikote žvilgsnį – atrodys it amžinybė). Paprasti žvilgsniai vidutiniškai trunka 1,18 sekundės).

Besišypsant atsiradusios raukšlelės akių kampučiuose – geras ženklas

Tai reiškia, kad žmogus yra nuoširdžiai laimingas. Jeigu kas nors jums šypsosi, tačiau šių raukšlelių nematyti, reiškiasi, jog jums dovanojama šypsena yra dirbtinė, o pats žmogus su jumis šnekasi tik iš mandagumo, mieliau to visai nedarytų. Todėl šypseną su kartu besišypsančiomis akimis gera ne tik gauti, bet ir dovanoti.

Internetu flirtuoti paprasčiau

Šiais laikais, kai turime „Facebook“ draugus, „Twitter“ „sekėjus“ ir „Skype“ vaizdinius pokalbius, flirtavimas su nepažįstamaisiais ir pasinėrimas į seksualines fantazijas tampa itin paprastas. Galime teigti, kad skaitmeninis flirtavimas tapo prieinamu ištisoms masėms.

Pavyzdžiui, daugelis mano, kad erotiniai sms (ar kraują kaitinančios erotiškos nuotraukos) – tik paauglių reikalas. Tačiau anot neseniai atlikto tyrimo, erotinis susirašinėjimas labiau paplitęs tarp 18−29 amžiaus žmonių.

Beveik trečdalis šios amžiaus grupės žmonių teigė, kad jie yra bent kartą sulaukę erotinio turinio trumposios žinutės ar apnuoginto kūno nuotraukos, o tokio pobūdžio žinutes ar nuotraukas siuntę yra 13 procentų.

Ne viskas flirtas, kas panašu į flirtą

Tyrimai parodė, kad vyrai labai dažnai painioja draugišką elgesį su flirtu.

Užuominos ieškokite... pėdose

Paprastai pėdos rodo į tą pusę, kuria norėtų eiti, todėl jeigu kieno nors pėdos pasuktos į jus, turite šansų. Jeigu jos nusuktos nuo jūsų, nieko gero. Kažkieno kojų nykščiai žiūri vienas į kitą? Tai visai neblogai, mat šleivumas (jei ne liga) yra tarsi pasąmoninis bandymas susitraukti, pasirodyti mažesniu, nekenksmingu, prieinamu... Arba reiškia, kad labai patinkate tam žmogui.

Mėgdžiojimas – susidomėjimo jumis ženklas

Mes esame linkę mėgdžioti mums patinkančius ir mus traukiančius žmones. Todėl jei norite išsiaiškinti, ar kas nors jumis domisi, netikėtai patikrinkite, kiek valandų rodo jūsų laikrodis, pasikasykite ranką ar sukryžiuokite kojas, ir stebėkite, ar kas nors pakartos jūsų judesius. Jei žmogus mėgdžioja, reiškia, kad jis pasąmonėje bando prisiderinti prie jūsų. Žinoma, tai geras ženklas!

Flirtuoti yra sveika

Įvairių tyrimų išvados parodė, kad flirtuojančių vyrų ir moterų kraujyje yra daugiau baltųjų kraujo kūnelių, kurie stiprina imunitetą ir gerina bendrą savijautą.

Dėmesio, nepersistenkite

Pasak Socialinių problemų tyrimų centro (SIRC), dažniausia flirtuojančiųjų klaida – pernelyg daug akių kontakto.

Draugiškas ar flirtuojantis?

Draugai elgsis draugiškai, tačiau flirtuotojai stengsis pasipuikuoti savo turimais „turtais“. Todėl moterys žais su plaukų sruoga, ras progą gracingai pražingsniuoti pro patinkantį vaikiną, ar aplaižys savo lūpas jiems matant. Tuo tarpu vyrai apsimes besirąžą ar susikiš rankas į kelnių kišenes – taip (ach, kaip patogu!) krūtinė atrodo platesnė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)