Keičia klubo įvaizdį

Iki šiol „Žalgirio“ autobusą puošė buvusių ir esamų žaidėjų nuotraukos su istorinėmis akimirkomis. Tokiomis kaip triumfas Eurolygoje 1999 metais.

Prieš artėjantį sezoną nuspręsta dizainą pakeisti – ant autobuso dabar puikuojasi „Žalgirio“ arenos nuotrauka prieš rungtynes bei užrašas „Būk „Žalgiris“.

„Dizainą keičiame keičiantis metams. Jau buvo nublukusios spalvos, pasikeitė komandos įvaizdis tai kartu su įvaizdžiu keičiame ir autobusą. Turime kompaniją, su kuria dirbame, ir ji pasiūlė naują dizainą, mes atsirinkome. Eisime ta linkme. Kaip žinote, šūkis yra „Instinktas kovoti“, tai keičiasi ir visa koncepcija“, - sako „Žalgirio“ vadovas Paulius Motiejūnas.

Kursuos į Vilnių ir Palangą

45 vietų „Setra“ autobusas iki šiol buvo naudojamas tik „Žalgirio“ reikmėms. Didžiąją dalį laiko autobusas stovėjo nenaudojamas, todėl nuspręsta situaciją pakeisti.

„Iš vienos pusės pasikeitė mūsų finansinės galimybės. Iš kitos pusės buvo noras visiems žmonėms leisti prisijungti ir dalyvauti visame procese. Mes sutikome ir manome, kad tai puiki mintis. „Žalgiris“ yra visos Lietuvos, autobusas kursuos Lietuvoje. Tai sutampa su mūsų norais. Autobusas stovėdama tuščias ir nenaudojamas. Dabar galime uždirbti ir mes, ir rėmėjai. Tai nauja idėja, kurią mes palaikėme. Tai bandomieji metai ir žiūrėsime kaip seksis. Žmonės galės pajusti pergalių emociją. Žmonės galės atsisėsti ten, kur sėdėjo žaidėjai ir pažiūrėti, kad žaidėjai džiaugiasi kukliai ir kultūringai švenčia pergales“, - sako P. Motiejūnas.

Nuo šiol „Žalgirio“ autobusas iš Kauno kursuos į Palangą ir Vilnių. Kainos važiuojant šiuo autobusu bus tokios pačios, kaip ir įprastos.

Ateityje planuojama pažymėti vietas, kuriose vykdami į rungtynes sėdi konkretūs žaidėjai.

Bijo vilniečių reakcijos

Jau pirmadienį naujasis „Žalgirio“ autobusas išvyko į pirmąją kelionę – į Vilnių. Jau ketverius metus žalgiriečius vežiojantis Vidas Ščepanskas svarstė, kaip „Žalgirio“ autobusas bus sutiktas sostinėje.

„Kaune gatvėje žmonės žiūri, atsisuka, vairuotojai signalizuoja. Nežinau, kaip bus Vilniuje, nes šiandien važiuojame į Vilnių. Įdomu, kaip atsilieps vilniškiai ir kaip mus ten sutiks“, - DELFI teigė V. Ščepanskas.

Vairuotojas tvirtino, kad ir po svarbiausių pergalių žaidėjai išlieka profesionalais ir autobuse didelių švenčių nebuvo.

„Su žaidėjais santykiai labai geri. Aš jais patenkintas ir tikiuosi, kad jie manimi patenkinti. Ar daug matęs šis autobusas? Nepasakyčiau. Praktiškai nematęs. Dabar jau ne tie laikai. Kontraktai griežti ir ko nereikia nevartoja“, - sako V. Ščepanskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (322)