Tik neišsigąskite! Iš tiesų mažylis Čingis-Vingis Šokoladas labai meilus ir draugiškas. Ir energijos turi tiek, kad gali kaip prisuktas lakstyti po namus kad ir visą dieną. Labai mėgsta žmogaus draugiją. Tik nešiok ir nešiok – tuoj kaip kūdikėlis prisispaudžia šalia, lenda bučiuotis ir glaustytis. Namo grįžusią globėją pasitinka taip džiaugsminai, jog atrodo, kad visa gyvenimą čia ir gyveno. Puikiai sugyvena ir su katėmis.

Nepapasakos mums Čingis-Vingis Šokoladas kaip ir kodėl atsidūrė gatvėje. Gal pabėgo, gal buvo išmestas specialiai... Žinome tik tiek, jog moteris, turinti asmeninių problemų, susijusių su priklausomybės ligomis, vasario-kovo mėnesį rado jį - rudą (šokoladinį) pekino mišrūną Naujojoje Vilnioje.

Kartą vienas žmogus jos teiravosi, ar šis šuniukas jos, nes pas kažką toks panašus dingo. Deja, radusioji pamelavo, pasakė, kad taip, ir šunelio neatidavė. Likimas susiklostė negailestingai ir visai neseniai moteris neteko namų, taigi Čingiui-Vingiui Šokoladui teko iškeliauti pas laikiną globėją. Dabar ieškome šiam mažyliui namų!

Galbūt gyvenate Naujojoje Vilnioje ir žinote kieno tai šuniukas? O galbūt norite priglausti Čingį-Vingį visam laikui ir turėti patį nuostabiausią draugą? Skambinkite tel.nr. 8 699 46887