Ingredientai

Džiovinti grybai 1 sauja
Druska pagal skonį
pipirai pagal skonį
Miltai 2 šaukštai
Migdolai 6 vnt.
Česnakai 1 skiltelė
Petražolės žiupsnelis
Porcijos: 4
Ispaniškos virtuvės svečias - fricando.

Gaminimo eiga

Gaminimas:

Grybus pamerkite. Įkaitinkite keptuvėje alyvuogių aliejų.

Mėsą supjaustykite stambiomis juostelėmis, pasūdykite, apibarstykite pipirais, apvoliokite miltais ir pakepkite. Kepkite po kelis gabalėlius, greitai, kad neišbėgtų sultys. Sudėkite apkeptus gabalėlius į puodą, uždenkite, kad neatvėstų.

Tame pačiame aliejuje (jei mažoka, įpilkite daugiau) pakepkite svogūną, sudėkite kubeliais supjaustytus pomidorus (prieš tai nuplikykite ir nulupkite žieveles bei išimkite sėklas). Daržoves kepkite 15 min., tada įpilkite vyno, padidinkite kaitrumą ir dar 3 min. patroškinkite.

Šiuo padažu užpilkite mėsą ir troškinkite apie 40 – 60 min. Jei padažo mažoka, įpilkite vandens.

Sudėkite į mėsą išmirkytus grybus (prieš tai nuspauskite) ir patroškinkite 10 min. Galiausiai sudėkite smulkintus česnakus, migdolus ir smulkintas petražoles.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai