Ingredientai
Miltai
1
stiklinė
Sviestas
100
g
Kiaušiniai
1
vnt.
Rabarbarai
4
vnt.
Pienas
1
stiklinė
Kiaušinių tryniai
2
vnt.
Miltai
1
stiklinė
Cukrus
0.5
stiklinės
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Gaminimas:
Sviestą rankomis išminkykite su miltais, kad susidarytų gumulėliai, paskui įmuškite kiaušinį. Išklokite tešlą ant dugno ir ant riebalais išteptos kepimo formos kraštų ir pusvalandžiui pastatykite į šaldytuvą. Tada išklokite dugną sviestiniu popieriumi, ant viršaus priberkite pupelių (kad neišsipūstų tešla) ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 10 – 15 min.
Trynius, 2 šaukštus miltų ir cukrų gerai ištrinkite. Užvirinkite pieną, supilkite į jį su cukrumi ištrintus tynius ir maišydami virkite 5 min. ant silpnos ugnies, kol sutirštės. Formą iš tešlos užpildykite atvėsusiu plikytu kremu, į tolygiai panardinkite rabarbarų gabalėlių. Tada 10 min. pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Atsiliepimai