Ingredientai

Cukrus pagal skonį

Gaminimo eiga

1 būdas: jogurto aparate

Pasigaminti jogurto specialiame aparate labai lengva. Sumaišykite natūralų pieną su raugu, išpilstykite mišinį į indelius ir nustatykite šildymo laiką. Naminio jogurto tirštumas priklausys nuo pieno riebumo: kuo jis riebesnis, tuo jogurtas bus tirštesnis.

2 būdas: orkaitėje

Pašildykite pieną iki 40 laipsnių. Tuomet pridėkite natūralaus jogurto ir išmaišykite. Pagal skonį pridėkite cukraus (pakanka 1 – 2 šaukštų). Supilstykite mišinį į molinius puodelius ir pastatykite juos į orkaitę 8 valandoms, nustatę pačią mažiausią temperatūrą.

Išėmę jogurtą iš orkaitės, leiskite jam atvėsti iki kambario temperatūros, tuomet padėkite jį į šaldytuvą. Saugokite ne ilgiau kaip 3 – 4 dienas.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Lengvai paruošiamas
30 min.

ATRADIMAS: migdolų sviestas

Lengvai paruošiamas
20 min.

Karamelinis padažas