Ingredientai
Saldūs sausainiai
200
g
Sviestas
100
g
Maskarponės sūris
500
g
Grietinėlė (riebi)
200
ml
Cukrus
150
g
Želatina
20
g
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Želatiną užpilkite 100 šalto vandens ir palikite valandai pastovėti.
Sausainius sutrupinkite, sumaišykite su išlydytu sviestu, išklokite į formos dugną ir įdėkite į šaldytuvą.
Želatiną kaitinkite ant viryklės, kol užvirs, paskui palikite atvėsti.
Grietinėlę išplakite su cukrumi, sudėkite maskarponę, gerai išmaišykite. Supilkite želatiną ir dar kartą išmaišykite.
Masę sudėkite ant pagrindo, išlyginkite ir 3 – 4 valandoms pastatykite į šaldytuvą.
Atsiliepimai