Ingredientai
Kiaulienos sprandinė
1
kg
Morkos
200
g
Svogūnai
200
g
Salierų stiebai
1
vnt.
Česnakai
1
skiltelė
Lauro lapai
1
vnt.
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Sausas baltasis vynas
150
ml
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
strong>Gaminimas:
Svogūnus, morkas ir salierus supjaustykite skritulėliais, sudėkite į didelį puodą, sudėkite česnako skilteles ir kruopščiai išminkykite rankomis.
Mėsą supjaustykite gabalėliais, sumaišykite su daržovėmis. Sudėkite lauro lapus, įberkite druskos, pipirų, supilkite vyną, gerai išmaišykite rankomis.
Pamarinuokite mėsą mažiausiai valandą, tada kepkite grilyje.
Atsiliepimai