Ingredientai

Druska pagal skonį
Česnakai 4 skiltelės
Actas 0.5 stiklinės
Sojos padažas 3 šaukštai
Rudasis cukrus 2 šaukštai
Medus 1 šaukštas
Druska pagal skonį

Gaminimo eiga

Gaminimas

Pasigaminkite kepsnių padažą. Svogūną ir česnaką nulupkite ir smulkiai supjaustykite, pakepinkite 1 valgomajame šaukšte aliejaus ant vidutinio stiprumo ugnies. Kepkite maždaug penkias minutes.

Į keptuvę su svogūnais ir česnakais suberkite garstyčių miltelius ir čili pipirus, išmaišykite, kepkite apie 30 sekundžių.

Į keptuvę sudėkite likusias padažo sudedamąsias dalis, ugnį sumažinkite iki minimumo ir, nuolat pamaišydamos, troškinkite apie 20 minučių. Nukelkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti.

Jautienos išpjovos gabaliukus pagardinkite druska bei pipirais, ištepkite aliejumi. Prieskonius švelniai įtrinkite į mėsą.

Kepsninėje įkaitinkite anglių – jie turi gerai įkaisti ir pasidengti pilkais pelenais. Groteles ištepkite aliejumi.

Ant grotelių dėkite jautienos kepsnius. Pradžiai kepkite didžiausiame karštyje. Iš vienos pusės kepkite dvi minutes, tuomet apverskite ir kepkite dar dvi minutes. Kad anglys truputį atvėstų, juos pamaišykite ir kepkite mėsą, kol iškeps. Patiekite su kepsnių padažu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai