Ingredientai
Aviena
1
kg
Sviestas
200
g
Svogūnai
200
g
Aitriosios paprikos milteliai
1
šaukštelis
Kuminai
0.5
šaukštelio
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 6
Kas gali būti skaniau už namuose pagamintus kotletus?
Gaminimo eiga
Avieną tris kartus sumalkite mėsmale. Trečią kartą maldami sudėkite ir sviestą. Svogūną smulkiai supjaustykite, apkepkite šaukštelyje sviesto. Svogūnas turi būti salsvas ir minkštas. Kai kepti svogūnai atvės, sudėkite juos į avienos faršą. Kuminų sėklas sugrūskite.
Sudėkite į faršą prieskonius, pagal skonį įberkite druskos, pipirų. Gerai išmaišykite, suformuokite kotletus, apvoliokite juos miltuose ir ištroškinkite garpuodyje.
Atsiliepimai