Ingredientai

Citrinos 1 vnt.
Miltai 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Porcijos: 2
Paprasta ir skanu. Patiekite su virtomis bulvytėmis.

Gaminimo eiga

Gaminimas:

Plekšnių filė pabarstykite druska bei pipirais ir lengvai pavoliokite miltuose. Keptuvėje ant didelės ugnies įkaitinkite aliejų, sudėkite plekšnes odele į apačią ir pakepkite 2-3 min. Tada atsargiai apverskite ir pakepkite dar 2-3 min. Sudėkite į lėkštes.

Keptuvėje ant didelės ugnies išlydykite sviestą, įmaišykite ½ citrinos sultis ir petražoles, pagardinkite druska ir pipirais. Šiuo padažu gausiai pašlakstykite žuvį. Patiekite su virtomis bulvytėmis ir likusios pusės citrinos skiltelėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai