Ingredientai

Majonezas 2 šaukštai
Krakmolas 1.5 šaukšto
Aliejus 6 šaukštai
Morkos 6 vnt.
Aliejus 6 šaukštai
Cukrus 1 šaukštas
Maltas imbieras žiupsnelis
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Iš kepsneliams skirtų produktų išminkykite faršo masę. Iš jos formuokite kepsnelius ir iškepkite juos aliejuje. Morkas nuskuskite, sutarkuokite ir suberkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi.

Paskaninkite cukrumi, druska, įpilkite 0,5 stiklinės vandens, uždenkite ir patroškinkite. Suberkite slyvas ir supilkite citrinos sultis. Baigiant troškinti paskaninkite prieskoniais.

Kalakutienos kepsnelius patiekite su virtais ryžiais. Papuoškite žaliomis krapų šakelėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai