Ingredientai
Kalakutienos faršas
500
g
Kiaušiniai
1
vnt.
Majonezas
2
šaukštai
Batonas
50
g
Krakmolas
1.5
šaukšto
Prieskoniai paukštienai
pagal skonį
Aliejus
6
šaukštai
Morkos
6
vnt.
Džiovintos slyvos
200
g
Aliejus
6
šaukštai
Citrinų sultys
40
ml
Cukrus
1
šaukštas
Maltas imbieras
žiupsnelis
Druska
pagal skonį
muskato riešutas
žiupsnelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Iš kepsneliams skirtų produktų išminkykite faršo masę. Iš jos formuokite kepsnelius ir iškepkite juos aliejuje. Morkas nuskuskite, sutarkuokite ir suberkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi.
Paskaninkite cukrumi, druska, įpilkite 0,5 stiklinės vandens, uždenkite ir patroškinkite. Suberkite slyvas ir supilkite citrinos sultis. Baigiant troškinti paskaninkite prieskoniais.
Kalakutienos kepsnelius patiekite su virtais ryžiais. Papuoškite žaliomis krapų šakelėmis.
Atsiliepimai