Ingredientai

Česnakai 1 skiltelė
Cinamonas žiupsnelis
Gvazdikėliai žiupsnelis
Rudasis cukrus 3 šaukštai
Druska žiupsnelis
Porcijos: 4
Gardus garnyras prie mėsos.

Gaminimo eiga

Aštriu peiliu plonai supjaustykite kopūstą. Į didelį kepimo indą dėkite sluoksnį kopūstų, tada sluoksnį svogūnų ir obuolių. Pabarstykite česnaku, prieskoniais ir cukrumi. Keletą kartų pakartokite. Viršų pašlakstykite actu ir užberkite sviesto gabalėlių.

Uždenkite dangčiu ir kepkite nelabai karštoje orkaitėje 2 - 2 ½ valandos. Kepimo metu vieną ar du kartus pamaišykite.

Ko nesuvalgysite, užšaldykite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai