Ingredientai

Miltai 120 g
Druska 1 šaukštelis
Pienas 300 ml
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Miltus sumaišykite su druska, įmuškite kiaušinius ir maišykite, kol masė taps vientisa. Tada maišydami supilkite pieną ir 30 min. tešlą laikykite šaldytuve.

Orkaitę įkaitinkite iki 240 °C. Į kiekvieną formelę įdėkite šiek tiek taukų arba įpilkite truputėlį aliejaus. Formeles su riebalais įdėkite į orkaitę ir palaikykite apie 8 min., kad riebalai gerai įkaistų.

Tada į formeles įpilkite tiek tešlos, kad pripildytų jas iki pusės, ir tuoj pat įdėkite atgal į orkaitę. Kepkite apie 10 min., tuomet sumažinkite temperatūrą iki 200 °C ir kepkite dar 15 min.

Jei norite, kad pudingiukų apačia irgi apskrustų, likus 5 min. iki kepimo pabaigos juos išimkite iš formelių ir apverskite, kad apkeptų kita pusė.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai