Aštuonių raundų dvikovoje pergalę taškais V.Stapulioniui skyrė visi trys teisėjai (78:75, 77:75, 78:74).

Lietuvos boksininkui tai jau 21 profesionalios karjeros pergalė. Sportininkas taip pat yra patyręs du pralaimėjimus. N. Jokinenas pralaimėjo po 21 pergalės iš eilės.

„Virgilijaus pranašumas nesukėlė jokių abejonių nei Suomijos teisėjams, nei žiūrovams. Laimėjome visus aštuonis raundus vienbalsiu teisėjų sprendimu. Nebuvo jokios abejonės. Virgis įrodė, kad šiandien yra geriausias Lietuvos boksininkas“, – po šeštadienio vakarą pasiektos pergalės kalbėjo Virgilijaus Stapulionio treneris ir vadybininkas Askanijus Milkitas.

„Nuo pat pirmo raundo Virgis ringe jautėsi tvirčiau. Niko – techniškas boksininkas, bet tempą diktavo, presingavo Virgis. Suomis vos vos atlaikė, jis buvo minkštesnis. Nebuvo taip gerai fiziškai pasiruošęs kaip Virgis“, – pasakojo treneris.

Tiesa, patikino, kad pergalė, nors ir įtikinanti, nebuvo lengva: „Nebuvo lengva pergalė, nenuvertinu suomio – jis stiprus varžovas, bet tai buvo tikėta pergalė. Virgis yra europinės klasės boksininkas, tik pasauliniam ringui be stipraus „promotion“ parduoti jį yra sunku. Manau, po šios kovos bus lengviau eiti tolimesniais keliais. Labai svarbu buvo laimėti šią kovą dėl ateities“.

„Kokios buvo paties Virgilijaus emocijos? Jis visuomet nusiteikęs ramiai ir tvirtai. Psichologiškai jis labai stiprus, nesiblaškantis. Buvo nusiteikęs laimėti ir savo darbą padarė“.

Pasak A.Milkito, kovą stebėjo 3000-4000 žiūrovų.

„Suomiai – šalti žmonės, bet suprantantys boksą. Jie pamatė, kad lietuvis stipresnis, kad jų tautiečiui šįkart teko aukštos kokybės varžovas. Ir rankas mums spaudė, ir komplimentus žarstė, ir aplodismentų negailėjo – palaikymas tikrai buvo pozityvus“, – teigė A. Milkitas.