Ingredientai
Miltai
125
g
Druska
1
žiupsnelis
Saulėgrąžų aliejus
1
šaukštas
Vanduo
150
ml
Kiaušiniai (baltymai)
2
vnt.
Daržovės
500
g
Česnakai
skiltelė
Pomidorai
4
vnt.
Aitriosios paprikos milteliai
1
šaukštelis
Avokadai
2
vnt.
Kalendros
1
šaukštelis
Porcijos: 4
Puikus ir sotus užkandis.
Gaminimo eiga
Paruoškite padažą: visus ingredientus sudėkite į smulkintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės.
Dubenyje sumaišykite miltus ir druską, po truputį supilkite vandenį ir aliejų, įmaišykite kiaušinių baltymus.
Gilioje keptuvėje ant didelės ugnies labai gerai įkaitinkite aliejų, kad įmestas duonos gabaliukas apskrustų per 30 sek. Daržoves pamirkykite tešloje ir meskite į aliejų. Kepkite 2-3 min, kol apskrus.
Nusausinkite ant popierinės servetėlės ir patiekite su avokadų padažu.
Atsiliepimai