Dainininkė Lady Gaga pristatė ilgai lauktą savo singlą „Applause". 27-erių Lady Gaga naujausią savo kūrinį buvo priversta pristatyti anksčiau nei planuota, nes daina nutekėjo į internetą. Pristatyme ji pasirodė su juodu lietpalčiu, plačiomis juodomis kelnėmis ir kaip visada - itin aukštais bateliais ant platformos.

Pastaruoju metu dainininkė dėl sveikatos problemų buvo gerokai apleidusi savo koncertinę veiklą - dėl vasarį plyšusio klubo sąnario raiščio ji buvo priversta atšaukti likusius turo koncertus ir kurį laiką privalėjo sėdėti invalido vežimėlyje, vėliau - vaikščioti su ramentais.

Tačiau tai neprivertė moters išsižadėti grėsmingai aukštų batų. Tačiau šį kartą siūlome pasidaryti ir įvertinti ne atlikėjos aprangą bei apavą , o ir ekstravagantišką makiažą.

Lady Gaga albumo pristatymo vakare pasirinko itin ryškų makiažą, kuris labiau primena klouno kaukę - žydra, geltona ir rausva spalva padažytas veidas, vos matomi šviesūs antakiai ir neryškiai juoda spalva padažyti viršutiniai akių vokai.

Pirma mintis pamačius jos nuotrauką - dažėsi naktį, be veidrodžio ir itin drebančiomis rankomis...
Žinoma, tai dar vienas viešųjų ryšių triukas, bet kam taip save darkyti?

Kaip vertinate dainininkės įvaizdį?

Mavrixonline.com/Scanpix nuotr.