Ingredientai
Kiaušiniai
4
vnt.
Pievagrybiai
200
g
Svogūnai
1
vnt.
Pienas
50
ml
Aliejus
4
šaukštai
Petražolės
žiupsnelis
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 2
Puikūs pusryčiai.
Gaminimo eiga
Gaminimas:
Atskirti trynius nuo baltymų. Trynius sumaišyti su pienu, druska ir pipirais. Baltymus suplakti ir atsargiai sumaišyti su tryniais.
Pakaitinti keptuvėje pusę sviesto, supilti kiaušinių mišinį. Sumažinti ugnį ir kepti 7 minutes. Uždengti dangčiu ir kepti dar 3 minutes.
Grybus supjaustyti plonais griežinėliais. Svogūną susmulkinti ir apkepinti likusiame aliejuje 5 min. Sudėti grybus ir viską kepti dar 8 min.
Pabarstyti petražolėmis, druska ir pipirais. Sudėti grybus ant omleto ir patiekti.
Atsiliepimai