Ingredientai

Pienas 50 ml
Aliejus 4 šaukštai
Petražolės žiupsnelis
Druska pagal skonį
Porcijos: 2
Puikūs pusryčiai.

Gaminimo eiga

Gaminimas:

Atskirti trynius nuo baltymų. Trynius sumaišyti su pienu, druska ir pipirais. Baltymus suplakti ir atsargiai sumaišyti su tryniais.

Pakaitinti keptuvėje pusę sviesto, supilti kiaušinių mišinį. Sumažinti ugnį ir kepti 7 minutes. Uždengti dangčiu ir kepti dar 3 minutes.

Grybus supjaustyti plonais griežinėliais. Svogūną susmulkinti ir apkepinti likusiame aliejuje 5 min. Sudėti grybus ir viską kepti dar 8 min.

Pabarstyti petražolėmis, druska ir pipirais. Sudėti grybus ant omleto ir patiekti.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai