Ingredientai
Lašiša (pjausniai)
4
vnt.
Baltas sausas vynas
60
ml
Dižono garstyčios
4
šaukštai
Medus
4
šaukšteliai
Petražolės
sauja
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Lašišos pjausnius pabarstykite druska ir pipirais iš abiejų pusių. Vyną sumaišykite su garstyčiomis ir ištepkite žuvį. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir valandai padėkite į šaldytuvą.
Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Kiekvieną pjausnį suvyniokite į foliją ir dėkite ant kepimo skardos. Kepkite 180 laipsnių 10-15 minučių.
Išimkite iš orkaitės, praplėškite foliją, kiekvieną gabalėlį aptepkite medumi ir dar šaukite į orkaitę kelioms minutėms.
Patiekite pabarstę krapais ar petražolėmis.
Atsiliepimai