Pastaruoju metu visi laikraščiai mirga antraštėmis - „ilgai laukta“ ir t.t. Pagalvojau, na, gal ir gerai, kad atsidarė: žmonės galės pigiau nusipirkti baldų, kitų buities dalykų. Šaunu.

Bet man užkliuvo ypatingas dėmesys iš aukštų valdžios pareigūnų - atidaryme dalyvavo šalies prezidentė. Nustebau. Kuo nusipelnė prekybos centras, kad jo atidaryme dalyvautų svarbiausias šalies asmuo? Vilniaus meras per savo „Facebook“ puslapį reklamuoja „Ikea“.

Tikriausiai daugelis žino, kad „Ikea“ įkūrėjas I.Kampradas yra milijardierius, bet ne tai užkliūva jo biografijoje – jis dar buvo ir priklausė profašistiniam judėjimui (I.Kampradas priklausė profašistiniam judėjimui „Naujasis švedų judėjimas“ - DELFI) (...). Kiek žinau, apie darbą „Ikea“ yra parašyta knyga, kurioje rašoma apie vyraujančią diskriminaciją. Bet yra, kaip yra.

„Ikea“ Lietuvoje. Laikas parodys, ar ji įsitvirtins Lietuvoje. Juk kur daugiau galima suvalgyti dešrainį už litą? „Ikea“ sukurs daug darbo vietų ir tai pliusas. Bet, manau, garantuotai sužlugdys mažuosius verslininkus, kurie užsiima baldų gamyba. Nesu nusistatęs prieš šitą švedišką prekybos milžiną. Žinau, kad ir pats nuvyksiu į Vilnių, gal nusipirksiu kokią kėdę ar dar ką. Bet esmė to, ką parašiau: mano nuomone, tokio rango politikai neturėtų dalyvauti parduotuvių atidarymuose.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!