...gyventi be interneto galima!

Paulas Milleris daugiausia savo gyvenimo praleido naudodamasis internetu. Čia intensyviau naršyti jis pradėjo 12-os, o 14-os jau dirbo tinklo dizaineriu. Tačiau sulaukęs 26-erių vaikinas pajuto, kad kažko gyvenime jam trūksta. Todėl jis nusprendė imtis drastiškų ir siaubingų, kitų akimis, permainų – atjungė interneto kabelį ir nusprendė pagyventi be jo visus metus.

Aišku, daug įdomių dalykų nutiko per tą laiką, nepasakosime visko, nes galbūt atsiras tokių, kurie norės pažiūrėti dokumentinį filmuką apie tai arba paskaityti jo asmeninius įspūdžius. Tiesa, dabar jis naudojasi internetu kaip ir visi žmonės.

...gyventi klajoklišką gyvenimą yra įdomu!

26-erių metų Colino Wrighto gyvenimo būdas ekstremalus visais atžvilgiais. Jis yra klajoklis, keičiantis gyvenimo vietą maždaug kas mėnesį – vyras apsistoja toje pasaulio vietoje, kuri jo bloge surenka daugiausiai skaitytojų balsų. Colinas įdomus ir tuo, jog pusmečiui buvo nusprendęs nenešioti nieko juodo. Šio vyro eksperimentų pagrindinė idėja – padrąsinti žmones mąstyti kitaip, pabandyti naujus dalykus, nebijoti iššūkių.

...žmogus gali valgyti tik skystą maistą

Robas Rhinehartas - chemikas mėgėjas, kartą nusprendęs išspręsti badaujančios pasaulio dalies problemą. Vyras nutarė sukurti kieto maisto alternatyvą, turinčią tokią pat maistinę vertę. Nemažai bandęs ir klydęs, jis sukūrė skystą maistą „Soylent“.

Robas teigia 30 dienų maitinęsis tik šiuo skysčiu, nors skeptikai teigia, kad jau egzistuoja medicininiai tirpalai ligoniams ir įvairūs dietiniai maistingi tirpalai, o maitintis vien tokiu maistu gali būti netgi pavojinga. Tačiau kūrėjas planuoja toliau atlikinėti eksperimentus su savanoriais. Jis planuoja pradėti savanorišką lėšų rinkimo misiją savo tikslo įgyvendinimui. Iš to, žinoma, jis tikisi ir šiek tiek uždirbti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)