Ingredientai
Grybai
300
g
Špinatai
400
g
Miltai
50
g
Mocarelos sūris
200
g
Kiaušiniai
1
vnt.
Česnakai
1
skiltelė
Aliejus
0.5
stiklinės
Petražolės
sauja
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 6
Šiuos kukulaičius galite gaminti ir su miško grybais, pavyzdžiui, voveraitėmis. Tik prieš tai juos būtinai apvirkite.
Gaminimo eiga
Gaminimas:
Grybus smulkiai supjaustykite.
Špinatus sudėkite į verdantį vandenį, po 2 minučių nukelkite nuo viryklės, nukoškite. Išimkite ir susmulkinkite.
Dubenyje sumaišykite grybus, špinatus, kiaušinį ir pipirus. Įdėkite smulkintas petražoles ir česnaką. Sumaišykite, suformuokite skritulėlius.
Į centrą įspauskite po gabalėlį mocarelos. Tada apvoliokite kukulaičius miltuose.
Kepkite kukulaičius įkaitintame aliejuje, kol apskrus. Paskui sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalus. Apibarstykite druska ir patiekite.
Atsiliepimai