Ingredientai

Grybai 300 g
Česnakai 1 skiltelė
Aliejus 0.5 stiklinės
Druska pagal skonį
Porcijos: 6
Šiuos kukulaičius galite gaminti ir su miško grybais, pavyzdžiui, voveraitėmis. Tik prieš tai juos būtinai apvirkite.

Gaminimo eiga

Gaminimas:

Grybus smulkiai supjaustykite.

Špinatus sudėkite į verdantį vandenį, po 2 minučių nukelkite nuo viryklės, nukoškite. Išimkite ir susmulkinkite.

Dubenyje sumaišykite grybus, špinatus, kiaušinį ir pipirus. Įdėkite smulkintas petražoles ir česnaką. Sumaišykite, suformuokite skritulėlius.

Į centrą įspauskite po gabalėlį mocarelos. Tada apvoliokite kukulaičius miltuose.

Kepkite kukulaičius įkaitintame aliejuje, kol apskrus. Paskui sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalus. Apibarstykite druska ir patiekite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai