Ingredientai
Menkės filė
300
g
Krevetės
500
g
Grietinė
100
g
Citrinos
vnt.
Mėtos (šviežios)
žiupsnelis
Čiobreliai (švieži)
žiupsnelis
Garstyčios
1
šaukštas
Alyvuogių aliejus
4
šaukštai
Lavašas
1
pakelis
Puikus užkandis.
Gaminimo eiga
Gaminimas:
Menkės filė supjaustykite šiaudeliais ir kartu su krevetėmis pakepkite 1-ame šaukšte alyvuogių aliejaus 3 min. Sumaišykite su grietine.
Alyvuogių aliejų išplakite su garstyčiomis, smulkintais čiobreliais ir mėtomis. Šia mase ištepkite lavašo lakštus.
Ant kiekvieno lakšto uždėkite žuvies ir krevečių masė bei citrinos griežinėlį. Suriškite lavašo lakštus kaip maišelius ir kepkite 100 karštumo orkaitėje 20 min.
Atsiliepimai