Ingredientai
Skumbrės šalto rūkymo
120
g
Burokėliai
1
vnt.
Vyšniniai pomidorai
120
g
Gražgarstės
60
g
Lapinės salotos
80
g
Gūžinės salotos
120
g
Parmezano sūris
80
g
Sojos padažas
1
šaukštas
Balzaminis actas
1
šaukštelis
Alyvuogių aliejus
50
ml
Porcijos: 4
Galite naudoti ir kitokią rūkytą žuvį.
Gaminimo eiga
1. Burokėlį iškepkite orkaitėje, atvėsinkite iki kambario temperatūros, supjaustykite kubeliais. Salotas nuplaukite, nusausinkite, pomidorus perpjaukite perpus, kukurūzus supjaustykite riekelėmis.
2. Dubenyje sumaišykite burokėlio gabalėlius, salotas, žuvį, pomidorus, kukurūzus. Komponentus užpilui suplakite plaktuvu. Užpilkite padažu salotas ir išdėliokite į dubenis, apibarstykite tarkuotu sūriu.
Skanaus!
Atsiliepimai