Ingredientai

Vištienos krūtinėlių filė 450 g
Aliejus 1 šaukštas
Citrinų sultys 2 šaukštai
Česnakai 1 skiltelė
Graikiniai riešutai 0.5 stiklinės
Druska pagal skonį
pipir pagal skonį
Pita 3 vnt.
Porcijos: 4
Vištiena pagardintos klasikinės Valdorfo salotos.

Gaminimo eiga

Vištieną apšlakstykite aliejumi, pasūdykite ir kepkite orkaitėje iš abiejų pusių po 15 min. Paprikas šalia kepkite 10 min. Palikite atvėsti.

Smulkiai supjaustykite salierus, vynuoges perpjaukite perpus, sudėkite į didelę, gilią lėkštę.

Užpilui paprikas nulupkite, sudėkite į trintuvo indą keptas paprikas, supilkite sultinį, citrinos sultis, suberkite česnaką ir sutrinkite. Kavamale sumalkite riešutus, palikite stambesnius gabalėlius, nesumalkite iki miltų.

Vištieną supjaustykite, sumaišykite su salierais, vynuogėmis ir salotų užpilu. Patiekite su salotomis ir pita.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai