Ingredientai

Miltai 3 stiklinės
Grikių miltai 1 stiklinė
Grietinė 2 stiklinės
Pienas 1 stiklinė
Vanduo 1 stiklinė
Cukrus 1 šaukštelis
Druska 1 žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Mielas ištirpinkite šiltame vandens ir pieno mišinyje, suberkite grikių miltus, išmaišykite ir pastatykite šiltoje vietoje.

Grietinę sumaišykite su kvietiniais miltais, užmaišykite skystoką tešlą. Supilkite išplaktus baltymus, ištirpintą sviestą, suberkite druską, cukrų, išmaišykite.

Tešlą su mielėmis sumaišykite su kita tešla ir vėl pastatykite į šiltą vietą. Kai pakils, kepkite blynus aliejuje.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai