Ingredientai

Raudonėliai 1 žiupsnelis
Citrinų sultys 1 šaukštas
Kedro riešutai 1 šaukštas
Česnakai 1 skiltelė
Bazilikai 1 žiupsnelis
Balzaminis actas 1 šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Jautieną smulkiai supjaustykite ir apipilkite aliejumi. Įkaitinkite didelę keptuvę ir joje apkepkite mėsą. Suberkite susmulkintus raudonėlius ir supilkite citrinų sultis. Leiskite mėsai šiek tiek ataušti.

Lavašus iš vienos pusės ištepkite pomidorų padažu. Jam pasigaminti smulkintuvu suplakite konservuotus pomidorus, česnaką, baziliko lapelius ir balazaminį actą.

Tada išdėliokite špinatų lapus, žiedais supjaustytą svogūną ir mėsos gabalėlius. Ant viršaus pabarstykite kedrų riešutais. Lavašą susukite ir perpjaukite skersai, kad būtų lengviau valgyti.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai