Ingredientai
Ruginė duona
300
g
Varškės sūris (tepamas)
300
g
Grietinėlė
100
ml
Moliūgų sėklų aliejus
3
šaukštai
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 10
Paįvairinkite sumuštinių stalą!
Gaminimo eiga
Moliūgų sėklas tolygiu sluoksniu paberkite į skardą, 5 – 7 min. pakepkite 200 laipsnių karštumo orkaitėje. Išplakite grietinėlę. Plaktuvu išplakite sūrį su druska, pipirais, aliejumi ir moliūgų sėklomis. Sumaišykite su grietinėle.
Duoną supjaustykite riekėmis, nupjaustykite plutas ir supjaustykite trikampiais. Užtepkite sūrį ant duonos ir patiekite.
Atsiliepimai