Pakalnutė - jauna mergina, metus „turinti“ arba dar tik labai norinti juos turėti. Bet jei ką, tai jau visai nedaug trūksta.

Mergina, sutikusi naują žmogų, iš pradžių drovi, po to savo ilgomis kojomis ir begaliniu džiugesiu pasišokanti, kad pasiektų lyžtelėti veidą. Vedama į lauką, kartais nervingai stabteli, jei išgirsta atvažiuojant automobilį: jei didelis, baisiau, jei koks lėtas, neskubantis transportas, tai dar pusė bėdos.

Aiškiai matosi, net nežinant, - buvo su tokiu susidūrusi. O mes net ir žinom - skaudi patirtis, kai buvo pakliuvusi po kažkokios transporto priemonės ratais, sužalota ir lūžusiu šlaunikauliu gulėjo pakelėje, kol gailestingi žmonės pranešė mums.

Tada kelionė į Vilniaus kliniką operacijai, ilgas gijimas po šlaunikaulio lūžio operacijos, vaikščiojimas su specialiu gaubtu ant galvos ir strypu kojoje, tada operacija išimant tą strypą, tada sterilizacija. Žodžiu, teko jai iškęsti nemažai.

Laikui bėgant silpnės baimė, nes ir dabar jau mažesnė nei pradžioje - anksčiau šokdavo į griovį, žoles ir atsigulusi laukdavo, kol mašina pravažiuos, dabar tik atsitraukia ir įdėmiai stebi... Įprato kambaryje gyventi, išlaukia, kol išves į lauką, tvarkinga, netriukšmauja, ramiai sėdi, jei turi kokį žaislą „papylimui“ į skutelius.

Bendraudamas su ja, nepaliauji šypsotis - labai miela, labai graži, linksmai atrodo ir kelia nuotaiką. Mes ją mylim, labai... Todėl norim rasti gerus, jos vertus jautrius ir mylinčius šeimininkus. Katytė sterilizuota, vakcinuota kompleksine vakcina.

Jei norite Pakalnutę priimti į savo namus, skambinkite tel.nr. 8 612 329 62 (Utena)