Ingredientai
Jautiena
600
g
Aliejus
2
šaukštai
Svogūnai
1
vnt.
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Pievagrybiai
265
g
Vyšniniai pomidoriukai
300
g
Raudonas sausas vynas
stiklinė
Česnakai
2
skiltelės
Garžgarstės
110
g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Mėsą supjaustykite mažais gabalėliais. Įkaitinkite keptuvėje aliejų, mėsą pasūdykite, apibarstykite pipirais ir maišydami 2 – 3 min. pakepkite.
Mėsą išimkite į lėkštę, o į keptuvę suberkite svogūnus, įpilkite 1/3 stiklinės vandens, 2 min. patroškinkite, paskui sudėkite perpus perpjautus vyšninius pomidorus, smulkintus pievagrybius, įberkite druskos. Pakepkite dar 3 – 4 min., kol suminkštės svogūnas.
Įpilkite į keptuvę vyno, suberkite smulkintą česnaką. Uždengę dangčiu troškinkite 5 – 7 min., sudėkite mėsą ir pakaitinkite 1 – 2 min., kad mėsa prisigertų padažo.
Patiekite jautieną su troškintomis daržovėmis, grybais, apibarstykite garžgarstėmis.
Atsiliepimai