Į savaitgalį „Exit“ šokių aikštelė įriedės kartu su „Radistais“. Jų renginių serijos „YOLO“ raktinis žodis penktadieniui – „kailis“.

Tiesiai nuo „Kazantip“ scenos

Sender į Palangą atvyks su didžiausio Ukrainos šokių muzikos festivalio „Kazantip“, kasmet 2 savaitėms okupuojančio erdvią teritoriją ant Juodosios jūros kranto, įdegiu.

Kaip tik šiuo metu „Exit“ svečias groja festivalio scenoje. Čia Sender pasirodys keturias naktis iš eilės. Paskutinį tašką „Kazantip“ festivalyje didžėjus padės penktadienio naktį, o šeštadienį jau drebins Palangą.

„Kazantip“ scena kiekvienais metais – vis stipresnė. Šiemet čia groja visas pasaulio šokių muzikos žvaigždynas: nuo Dubfire iki Marco Carola, nuo Luciano iki Markus Schulz. Festivalio nuotaika – daugiau nei pakili. Džiaugiuosi, kad galėsiu pasidalinti ja su Lietuvos publika. Linkėjimai Baltijai iš Juodosios jūros pakrantės“, – tiesiogiai iš festivalio transliuoja Sender.

Kaip švenčia Ukraina? Kokie didžiausi „Kazantip“ klubiniai hitai šią vasarą? Ar merginos festivalyje tokios pat karštos kaip ir „Exit“ aikštelėje? Visi atsakymai į aktualius klausimus – iš Sender rankų, jau šį šeštadienį.

Geopardėms – grandinės

Penktadienį karštų atsakymų pateiks ir „Radistai“, kurie antrajame klubo aukšte kūrens tradicinę „YOLO“ pirtelę. Vyrai paduos ne tik atsakymų, bet ir ne mažiau pikantiškų vaizdelių.

„Radistams“ pilant žibalą į garso kolonėles, kraują kaitinančią programą ant scenos repetuos žavios ir drąsios šokėjos. Jos penktadienio naktį persikūnys į laukinius žvėris. Šokių aikštelėje kauks pasiutę vilkai, o grakščias gepardes teks rakinti grandinėmis.

„Ar pavyks suvaldyti šitą zoologijos sodą? Mums patiems iš anksto nedrąsu, bet laukiam nesulaukiam penktadienio“, – trina rankomis „Radistai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)