Jam kompaniją krepšinio legendų komandoje palaikys Gintaras Staniulis ir Vaidas Jurgilas.

Krepšinio karavanas jau praūžė Kėdainiuose ir Alytuje, abiejuose miestuose krepšinio legendų komandos įrodė, kad varžybose nesiruošia nusileisti mėgėjų komandoms, o yra pasiruošę kovoti taip, kaip pridera jų kalibro žaidėjams. Šiandien Kaišiadorių krepšinio komandos galės savu kailiu pajusti, ką reiškia aikštelėje susigrumti su patirties užgrūdintais krepšinio vilkais.

„Susidomėjimas „3 už Lietuvą“ turnyru labai džiugina. Niekas neabejoja, kad lietuviai myli krepšinį, tačiau gyvai pamatyti antrosios religijos fanų atsidavimą yra įkvepiantis reiškinys. Kiek pastangų įdeda mėgėjų komandos: kokias uniformas, skanduotes ir derinius jie pasiruošia, su kokiu užsidegimu rungiasi aikštelėje ir su kokia pagarba vieni kitus sveikina po varžybų. Mes ir mūsų nacionalinė krepšinio rinktinė esame labai laimingi, kad turime tokią stiprią palaikymo kariuomenę. Žmonės įvairiausių specialybių, amžiaus grupių buriasi kartu, kad patys galėtų pabūti oranžinio azarto sūkuryje, išbandyti jėgas prieš praeities herojus ir, jeigu jiems šypsosis Fortūna, kartu su rinktine vykti į Slovėniją ginti trijų milijonų krepšinio širdžių garbę“, - kalbėjo turą „3 už Lietuvą“ organizuojančios integruotos komunikacijos agentūros „vipcommunications“ atstovė Loreta Stakauskaitė.

Kaišiadorys yra jau trečioji Lietuvą apėmusios krepšinio karštligės „3 prieš Lietuvą“ stotelė. Turnyro kelyje dar laukia 8 Lietuvos miestai ir finalinės varžybos Kaune. Finale Lietuvos geriausia mėgėjų komanda stos į akistatą su krepšinio legendomis dėl galimybės laimėti kelionė, kartu su nacionaline rinktine ir Antanu Guoga, į rugsėjo mėnesį vyksiantį Europos krepšinio čempionatą Slovėnijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)